Real Abenaston wint van Real Amek

Real Abenaston had een goed weekend in de competitie van het Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond (SVCB). Ze versloeg Real Amek met 3-0. De ruststand was 0-0. De ingevallen Valentino Paulus en Alain Seedo brachten verandering in het spel van Real Abenaston in de tweede helft. In de 72ste minuut verzilverde clubtopscorer de 1-0 voor Real Abenaston uit een penalty. Deze werd veroorzaakt door Steven Afonsoewa die de snelle Marlon Paulus neer haalde in het strafschopgebied. Marlon werd 6 minuten hierna weer onderuit gehaald in de verboden zone, dit keer door Emanuel Siesa. Tagejo schoot weer feilloos de strafschop naar binnen. In de 83ste minuut maakte Tagejo Paulus zijn hattrick compleet. Alain Seedo loste een schot op het doel van Real Amek. De doelman kon de bal niet onder controle houden en de rebound werd ingeschoten door Tagejo.
Bremen en The General Boys speelden 2-2 gelijk. Sergio Kene en Steven Djoekastioe brachten Bremen na 25 minuten spelen op een 2-0 voorsprong. Voor rust verkleinde Marc Landveld de achterstand naar 2-1. In de 71ste minuut was het weer Landveld die de stand gelijk trok en daarmee ook de eindstand op 2-2 bepaalde. SV Madrid won met 2-1 van Santodorp. De jongens van Santodorp speelden een goede eerste helft maar moesten toch met een 0-1 achterstand gaan rusten. Jason Brunswijk scoorde namelijk in eigen doel. In de tweede helft maakte Gianny Waterberg gelijk voor Santodorp. Toch zou Madrid met de overwinning naar huis gaan. Middels een penalty bepaalde Lucio Gatonie de eindstand op 2-1 voor Madrid. De Rest kon niet winnen van Inter Vlijt. Het werd een 1-1 gelijkspel. Simeon van Rheemen bracht via een keiharde vrije trap De Rest op een 1-0 voorsprong. In de 80ste minuut werd Faisel Bron van Inter Vlijt met een rode kaart (2x geel) weggestuurd. Met 10-man voerde ze de druk op en dat resulteerde in de 83ste minuut in de gelijkmaker via Geoman Homoet. De SVCB deelt verder mee dat de 12 spelers van Inter Vlijt die als ongerechtigd gezien werden, transfervrij waren en dat de papieren van deze spelers in orde zijn.