Jong Rambaan wint topper van Real Poerwo

In een bomvol Emiel Brielstadion heeft Jong Rambaan vrijdagavond getoond dat deze ploeg geen concurrentie heeft bij de Lelydorp Sportbond (LSB), althans dat Real Poerwo geen partij voor ze is. Tot de derde speeldag waren beide ploegen 100% ongeslagen. Real Poerwo had 2 gewonnen en Jong Rambaan 3. Supporters van alle andere ploegen hoopten samen met die van Real Poerwo ook dat Jong Rambaan punten zou laten liggen. Tot 25 minuten in de eerste speelperiode lukte het Poerwo wel stand te houden. De stand was 0-0. Echter, het verzorgde voetbal via een vaste structuur zoals Rambaan dat uitvoert, bleek teveel voor Real Poerwo. Na een half uur kwamen er duidelijke openingen in de verdediging van RP. De supersnelle vleugelspelers Pawan Ramharak en Raoul Moera-awalie waren levensgevaarlijk. De druk werd te groot en binnen korte tijd schoten Carlos Loswijk en Moera-awalie Jong Rambaan naar een 2-0 voorsprong. Voor rust scoorde Loswijk na een defensieve blunder bij Poerwo de 3-0 voor Jong Rambaan. In de tweede helft scoorde Moera-awalie het vierde doelpunt, na wederom een blunder in de verdediging van de tegenstander. Uit een penalty kon Real Poerwo toch de eer redden en sccoorde de 1-4. Echter was het Moera-awalie die zijn hattrick volmaakte. De ingevallen Vikash Naigi trok na een actie voor, Moera-awalie kopte met een zweefduik de 5-1 in het doel van zijn tegenstander.