FTN houdt Lawa VIP in gareel

Voor FTN is de competitie van de Wanica Sportorganisatie (WSO) goed begonnen. De ploeg won zondag haar tweede wedstrijd op rij. Van Lawa VIP won ze met 2-1. Deze stand was reeds voor rust bereikt. Valentino Eduards en Jurgen Eduards scoorden voor FTN, Milano Atitie deed dat voor Lawa VIP. Een topper was de wedstrijd tussen Pokigron en Young Rhytm. Na een 1-0 ruststand won Pokigron met 3-1. Giovanni Joop, Hesron Jeroe en Chivion Adipi scoorden voor Pokigron, Sigmund Pika voor Young Rhytm. Wanhatti won met 1-0 van Ponbuiten door een goal van Siegfried Akon. In deze wedstrijd werd er ook gevochten tussen Kenneth Domini van Wanhatti en Clifton Pinas van Pontbuiten. Beide kemphanen werden rood gekleurd. Ian Pinas van Pontbuiten die de scheidsrechter uitschold bij dit incident, werd ook rood gekleurd.
Jaw Jaw won haar partij met 2-0 van Tjapanda. Jason Afonsoewa en Cyruc Mando scoorden voor Jaw Jaw. Inter Kaja versloeg Bermuda met 3-1, na een 0-1 achterstand bij rust. Evanlitto Apai, Djagelang Lanveld en Ojanie Adjako scoorden voor Inter Kaja, Ray Napo voor Bermuda. Armando Misiedjan van Bermuda kreeg in de 32ste minuut de rode kaart, Platini Fonkel van Inter Kaja werd in de 44ste minuut rood gekleurd. Real Kaja versloeg Legacy met 2-1. James Stuart en Ortega Wens scoorden voor Real Kaja, Romario Cederburg voor Legacy. Sunny Point was met 4-3 beter dan Tandu. Gilberto Pinto, Savio Pansa en Iddo Lugard (2x) scoorden voor titelverdediger Sunny Point. Reno Roisoina, Andrew Dima en Phil Mahes scoorden voor Tandu.

error: Kopiëren mag niet!