Blue Wings verslaat Black Tiger

De competitie van de Sportbond Commewijne (SBC) werd afgelopen zondag voortgezet. Blue Wing van Alkmaar won haar wedstrijd van Black Tiger uit Rust en Werk. De eindstand werd reeds in de eerste helft, binnen 26 minuten, bepaald; het was toen al 3-2. Krishen Gopie opende in de 2de minuut de score voor Blue Wings, terwijl Rosano Salim in de 12de minuut gelijkmaakte voor Black Tiger. Na 14 minuten spelen zette Kiran Tjietaman Blue Wings op 2-1, maar een minuut hierna scoorde Howard Sodiko de 2-2 binnen. In de 26ste minuut was het Stuart Sordam die de eindstand op 3-2 bepaalde voor Blue Wings.
Vios blikte Mega in met 5-1. Bij rust stond Mega nog voor met 0-1 door een goal van Thomas Nagie. In de tweede helft liep alles mis voor Mega en Vios scoorde er 5 keer. Michael Vanejager, Charles Wirjopawiro (2x), Orlando Vanan en Haggins Mohamagigsan scoorden voor Vios. Ellen en Zoelen speelden 1-1 gelijk. Dinesh Chatterpal van Zoelen scoorde in eigen doel, de speler Chermy maakte de gelijkmaker voor Zoelen. Toronto verloor met 0-2 van Locomotief. Rinaldo Bina en Marcelino Paloeng scoorden voor Locomotief.