Caravan 2010 verrast Vredenburgstar

De verrassing afgelopen weekend in het Eddy Blackmanstadion was de overwinning van Caravan 2010 op Vredenburgstar in de Eersteklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO). Na een 1-1 ruststand won Caravan met 3-2. Al in de eerste minuut van de wedstrijd scoorde Giano Ardin de 1-0 voor de ploeg van de Verlengde Welgedacht C-weg. Echter kwam Vredenburgstar via Rayen Redmont in de 6de minuut op 1-1. Dit werd ook de ruststand. Siefjiro Dameri bracht in de 53ste minuut Caravan op 2-1. Wederom was het Redmont die na enkele minuten Vredenburgstar weer op gelijke hoogte bracht (2-2). Maar Caravan lachte op deze middag als laatst. In de 71ste minuut schoot Ardin de 3-2 binnen voor zijn ploeg.
Jong Jivan Jotie heeft zijn draai gevonden in de competitie. De ploeg overgenomen door SCV 2012 won met 3-0 van BKV. Gregory Drielingen en Ritesh Naigi (2x) scoorden de doelpunten. Tot nu toe is Naigi, overgekomen van Jong Rambaan, vrijwel in elk wedstrijd gescoord. Eendracht won na een 2-1 ruststand met 2-1 van Cruzeiro. Andy Amalensi en Diego Bodjie scoorden binnen 10 minuten de goals van titelverdediger Eendracht. Roxanno Martosoekatmo was de maker van het doelpunt van Cruzeiro.
In de Tweedeklasse won Hindboys haar tweede wedstrijd op rij. Krishan Debipersad scoorde het gouden doelpunt in de 1-0 overwinning op KD 2011. Bij KD 2011 kreeg Shaamkoemar Hira in de 90ste minuut de rode kaart. Hindelaya won ook met 1-0 en wel van Jong India. Ricky Ramnarain scoorde het gouden doelpunt.