Slager staat terecht wegens verkrachting 8-jarige jongen

De slager, Sahadad A., wordt ervan verdacht een 8-jarige jongen op het werk te hebben verkracht. De verdachte en de jongen waren werkzaam bij een kippenzaak. Op 14 juli zou de verdachte de jongen tegen zijn wil in, gewelddadig hebben getrokken in een ruimte, alwaar het feit werd gepleegd. De slager ontkent het feit met klem. Rechter Marie Mettendaf hoorde het slachtoffer in de raadkamer. Na het verhoor van de jongen vroeg de rechter aan de verdachte wat de reden was van zijn ontslag. De slager verklaarde dat hij ergens anders voor twee weken had gewerkt en dat dit de reden zou zijn.
Volgens verklaring van de baas hoorde hij in de wandelgangen dat Sahadad de kleine jongen had misbruikt en dat dit reden genoeg was om hem te bedanken. De slager bleef ontkennen. De rechter besloot daarom om de eigenaar van de kippenwikkel op de volgende zitting als getuige te horen en de verdere behandeling uit te stellen naar 12 december. ‘Na onnodig mi sroto meester. Mi no doe neks, mi de onschuldig’, waren de woorden van Sahadad.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!