Tuinman aangehouden wegens diefstal

Een tuinman H.T. die jaren drugs gebruikt, werd door de politie van de Nieuwe Grond aangehouden en in verzekering gesteld terzake diefstal. Tijdens afwezigheid van de bewoners alwaar de verdachte als tuinman werkzaam was, werden bevroren spullen uit haar vriezer weggemaakt. De benadeelde deed aangifte en de verdachte H.T. werd aangehouden. Hij geeft toe de goederen uit de vriezer te hebben meegenomen en het vervolgens te hebben gekookt en opgegeten. H.T. is een man van 54 jaar. Dit geval deed zich voor aan de Khadjeriestraat.
Vriend ingesloten wegens mishandeling
De 26-jarige P.R. is wegens mishandeling en bedreiging aangehouden. Hij heeft zijn vriendin mishandeld en haar ook bedreigd. Dit alles gebeurde thuis bij een vriendin van het slachtoffer. De verdachte en het slachtoffer waren verwikkeld in een woordenwisseling. Om het probleem op te lossen, gingen zij thuis bij een vriendin, maar daar is de ruzie verergerd. De jongeman werd agressief en sloeg daarbij zijn vriendin. De politie werd ingeschakeld en is de 26-jarige P.R. aangehouden. De politie van de Nieuwe Grond heeft deze zaak nu in onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!