6 december nieuwe bestuursverkiezingen brandweer

De leden van het Korps Brandweer Suriname hebben deze week een convocatie ontvangen voor nieuwe bestuursverkiezingen. De Bemiddelingsraad zal de verkiezingen niet organiseren, maar wel toezicht houden. ‘Belanghebbenden kunnen de kandidatenlijsten en bewilligingformulieren ophalen bij de secretaris en deze uiterlijk 29 november inleveren’, aldus het interim bestuur.
Volgens John Seedorf is hij nog steeds de voorzitter van de bond bij de brandweer. Ook bestaat volgens hem geen interim bestuur, omdat dit nergens voorkomt in de statuten. Noch minder zou een interim bestuur verkiezingen kunnen organiseren meent Seedorf. Het interim bestuur zegt Seedorf eerder deze maand te hebben afgezet. Hoe de zaak verder wordt opgelost, moet nog blijken. Nu lijkt men op een punt te zijn gekomen in deze werknemersorganisatie waar de brandweer twee bonden heeft.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: