Ondernemer overvallen kort na lichten SRD 10.000

Dinsdagmiddag is een ondernemer aan de Mgr. Wulfingstraat na het lichten van SRD 10.300 overvallen door een gemaskerde en gewapende crimineel. Inspecteur Humphrey Naarden van de Publiciteitsdienst geeft desgevraagd aan Dagblad Suriname door dat de man niet op het parkeerterrein is overvallen. De jongeman had zijn wagen aan de Mgr. Wulfingstraat geparkeerd. Hij had meer dan SRD 10.000 in een koffer en liep naar zijn wagen. Op een gegeven moment stopte een goudgelakte CRV naast hem. Er stapte een gemaskerde en gewapende man uit de wagen en rukte de tas onderbedreiging van hem weg en vluchtte. Volgens Naarden had de man het geld bij de DSB gelicht. De politie is bezig met het onderzoek. De dader is vooralsnog niet aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: