Rijbewijs schoolbuschauffeuse ingevorderd

De politie van Santo Dorp heeft het rijbewijs van de schoolbuschauffeuse, die betrokken was bij een aanrijding met een leerling, in het belang van het verdere onderzoek ingevorderd. Dit meldt inspecteur Sandra Claver aan Dagblad Suriname. Op maandag 4 november werd na schooltijd een 9-jarige scholier aangereden door een schoolbus. Het ongeval vond plaats aan de Esperanceweg. De jongen liep letsels op en werd met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Na behandeling werd hij huiswaarts gezonden. De ressortcommandant Claver geeft desgevraagd mee dat de gezondheidssituatie van het slachtoffer stabiel is. Hij is verwezen naar de orthopeed. Omdat de jongen lichamelijke letsels heeft opgelopen, is het rijbewijs van de chauffeuse van de schoolbus ingevorderd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!