NDP-jongeren starten eigen informatief programma

‘Paars in Opmars’, is de naam van het nieuwe radioprogramma van de NDP-jongeren, dat vanaf 06 november 2013 iedere woensdag te beluisteren zal zijn via de SRS. Met dit initiatief geven de jongeren van de partij antwoord op de grote vraag vanuit de samenleving en met name de vele jongeren om geïnformeerd en betrokken te raken bij de ontwikkeling van de NDP.
De NDP-jongeren willen de Surinaamse jongeren actiever betrekken bij bestuurlijke, politieke, maatschappelijke en sociale vraagstukken. Ook regionale en internationale actuele ontwikkelingen zullen aan de orde komen. Het doel van het programma is conform de slogan, ‘Je hoort erbij!,… jongeren laten meedoen, meedenken en meebeslissen. In elke aflevering zullen niet alleen prominente jongeren binnen de partij, maar ook volksvertegenwoordigers en bewindslieden informatie verschaffen aan de samenleving in het algemeen en de jongeren in het bijzonder.
In de eerste aflevering zal de jongerencoördinator Winston Lackin, minister van Buitenlandse Zaken, ingaan op de ideologie van de partij en waarom het belangrijk is dat jongeren zich aansluiten bij de grootste politieke partij van Suriname, De NDP. Ook zullen jongeren actief betrokken worden bij dit programma doordat er ruimte zal worden aangeboden om in discussie te gaan met de gasten in het programma. De ideologie van de partij en de slogan van dit programma, ‘meedoen, meedenken en meebeslissen’, zal hiermee tot uiting worden gebracht.
Het ligt in de bedoeling dat het programma ook op andere zenders te beluisteren zal zijn.

error: Kopiëren mag niet!