ATV en Apintie bezitten exclusieve rechten Savanne Rally 2013

SARK voorzitter Vinoj Sewberath Misser en Apintie directeur Charl Vervuurt ondertekenen een overeenkomst die Apintie de exclusiviteit garandeert voor het live verslaan van de Savanne rally 2013
SARK voorzitter Vinoj Sewberath Misser en Apintie directeur Charl Vervuurt ondertekenen een overeenkomst die Apintie de exclusiviteit garandeert voor het live verslaan van de Savanne rally 2013
De Surinaamse Auto Rally Klub (SARK) is een bijzondere verbintenis aangegaan met ATV en Apintie TV. Deze twee media, bezitten sinds gisteren de exclusieve rechten voor het opnemen en uitzenden van de Staatsolie Diesel Savanne Rally 2013, die het komend weekend wordt verreden.
In de contracten is verwerkt dat ATV programma’s zal maken en uitzenden van de Staatsolie Diesel Savanne Rally 2013 en Apintie live het gebeuren zal verslaan. Volgens SARK voorzitter Vinoj Sewberath Misser mag er gerust worden gesproken van een uniek moment binnen de sportwereld en de rally sport in het bijzonder. “Wij moeten ervoor zorgen dat de rally sport op een meer professionele manier naar het publiek wordt gebracht. Door het karakter van de Savanne rally is het nu eenmaal een sport die moeilijk te volgen is voor het publiek en de SARK moet daarom gebruik maken van moderne middelen om de liefhebbers tegemoet te komen. Een goede samenwerking met de televisie is hierbij een vereiste. In de afgelopen jaren hebben we ervaring opgedaan en hieruit geleerd. Wij vinden dat door een betere samenwerking met de media, wij ervoor kunnen zorgen dat hetgene dat gepresenteerd wordt het beste en van de hoogste kwaliteit is.”
Er is gekozen voor ATV en Apintie omdat ze ervaring hebben bij het verslaan van de Savanne Rally , maar ze hebben bij hun inschrijving ook een zodanig scherpe en goede aanbieding gedaan, die volgens Sewberath Misser moeilijk afgeslagen konden worden. Meerdere bedrijven hadden offertes ingediend, maar ATV en Apintie zijn als ‘winnaar’ uit de bus gekomen na alle offertes naast elkaar gezet te hebben gelegd. De SARK had graag gewild om een derde medium erbij te betrekken maar door het geringe budget is dat er niet van gekomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: