Leo Morpurgo begraven

Fotobericht Leo Morpurgo begravenVelen hebben gistermiddag in de Petrus en Paulus Kathedraal op waardige wijze afscheid genomen en de laatste eer bewezen aan de welbekende media-icoon, Leo Eduard Maria Morpurgo, in leven oud hoofdredacteur van ‘de Ware Tijd’. Zijn crematie is in besloten kring geschied. Leo bereikte een respectabele leeftijd, maar hij was steeds helder in zijn denken. Hij was professioneel, altijd bescheiden en zeer menslievend. Hij was een persoonlijkheid die op zijn eigen vaderlijke wijze leiding heeft gegeven aan een nieuwsmedium, dat zijn plaats heeft verworven in Suriname en ver daarbuiten. Zijn positieve karaktertrekken hebben dan ook velen gestimuleerd om zich het beroep van journalist dan wel verslaggever eigen te maken. Dank aan Leo voor zijn positieve bijdrage aan ons land geleverd. (foto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!