Illegale brandstofverkoper krijgt fikse boete opgelegd

De politie van Livorno heeft na een tip te hebben gekregen een inval gepleegd op een terrein aan de Martin Luther Kingweg. Op dat adres zou volgens de tipgever illegaal benzine worden verkocht. Inderdaad bleek dat er op het vermeld adres ongecontroleerd brandstof werd verkocht. Een truck met 21 vaten van 200 liters van het brandbare spul werd door de sterke arm in beslag genomen. Omdat de man zonder vergunning de brandstof verhandelde, werd hij aangehouden en in verzekering gesteld. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd hem een fikse boete opgelegd. De verdachte ging akkoord met de boete en na de betaling werd hij in vrijheid gesteld. De verdachte is gewaarschuwd; hij mag op het vermelde adres geen benzine meer ten verkoop aanbieden. De buurt is dicht bewoond. Deze onverantwoordelijke daad van de verdachte kon tot allerlei nare gevolgen geleid hebben. De vrachtwagen is teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar, maar de 21 vaten brandstof zijn in beslag genomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!