63 spelers in Funtennistoernooi

Er hebben zich 63 tennissers verdeeld over 37 inschrijvingen opgegeven om mee te doen aan het Fun 2013 toernooi van de Surinaamse Tennisbond (STB). Dit toernooi wordt gespeeld op de banen van Torarica in het kader van het 65-jarig bestaan van de STB. Dit driedaags toernooi start vandaag. De damesdubbel C zal niet meer doorgaan vanwege te geringe animo. Wat wel doorgaat is de herendubbel C-B-A, damesdubbel B-A en Gemengddubbel C-B-A. Vandaag start het toernooi om 19.00 uur met een sportieve verrassing en daarna zullen de speelschema’s bekend worden gemaakt. Op de zaterdag en zondag wordt de hele dag gespeeld en vanaf 17.00 zijn er dan de finalewedstrijden. Voor de winnaars heeft Hotel Torarica leuke prijzen zoals een wellnesspackage, lidmaatschappen etc., beschikbaar gesteld.

error: Kopiëren mag niet!