Medeverdachte bekent aandeel van comparanten bij beroving

Ramon D., Alberty L., Roy P. en Iwan D. worden ervan verdacht een beroving te hebben gepleegd aan de Bindastraat op 22 juli. Kantonrechter Alida Johanns hoorde de verdachte Ramon als getuige tegenover de andere verdachten. Op de rechtszitting werd advocaat Lygia Palmburg toegevoegd aan de verdachte Ramon. Hij verklaarde dat hij bij zijn verklaring blijft welke hij bij de politie heeft afgelegd. Ramon verklaarde dat hij samen met de andere drie comparanten de beroving had gepleegd aan de Bindastraat. De verdachten reden de auto van het slachtoffer klem en sloegen zijn autoruit kapot om hun daad te voltooien. Zij overvielen en beroofden de man. Na hun snode daad lieten zij het slachtoffer hulpeloos achter. De daders werden op dezelfde dag door de politie aangehouden. De buit is terecht. De behandeling wordt op de volgende zitting voortgezet. De verdachten blijven in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!