Kapiteins inheemse dorpen in Para worden aangesloten op internet

FOTO: BIC PARA
FOTO: BIC PARA
De kapitein van het Inheemse dorp Matta kreeg gistermiddag een nieuwe printer en laptop uit handen van districtscommissaris Jerry Miranda. Het is de bedoeling dat de kapiteins gemakkelijk bereikbaar moeten zijn via de communicatietechnologie. Het over en weer bezorgen van brieven en andere informatieve communicatie geschiedt vaak moeilijk vanwege de verre afstanden.
Het commissariaat zal voor internetverbinding zorgen voor de dorpsbesturen, zodat zij in belang van hun taak effectiever en efficiënter te werk kunnen gaan. De kosten op maandbasis komen wel voor rekening van de besturen.
De afdeling Informatie- en Communicatietechnologie (ICT) van het commissariaat Para wordt belast met het installeren van de apparatuur en de begeleiding in het gebruik daarvan. Kapitein Michel Karwofodi beloofde er goed gebruik van te maken en kijkt vol verwachtingen uit naar zijn wifi-aansluiting.
Foto: De kapitein van het Inheemse dorp Matta kreeg gistermiddag een nieuwe printer en laptop uit handen van districtscommissaris Jerry Miranda. (bic para)

error: Kopiëren mag niet!