Lijk met schotverwonding aan hoofd achter Charlesburg aangetroffen

De politie trof hedenmorgen tijdens surveillance een lijk van een vrouw aan achter Charlesburg, dicht bij de vuilnisbelt. Inspecteur Dropatie Ramkhelawan van de Publiciteitsdienst bevestigt dit geval. Zij geeft aan dat het gaat om een vrouw van middelbare leeftijd van gemengd ras. “Ik kan nog geen uitspraak doen of de dame middels een misdrijf om het leven is gekomen”. Dagblad Suriname heeft van welingelichte bronnen vernomen dat de politie in een grijze Ist met het kentekennummer PD 43-38 een dame dood in haar wagen heeft aangetroffen. Het hoofd van de dame vertoonde een schotverwonding. De politie is nog bezig met het onderzoek. Op de autoruit zijn er hersendelen aangetroffen. De personalia van de dame is vooralsnog niet bekend.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!