Defilé en parade van 25 november in Para

IMG_2666Het is de beurt aan het district Para om op 25 november de parade en het defilé van de gewapende machten te houden. De minister van Defensie, Lamuré Latour, oriënteerde zich samen met vertegenwoordigers van alle gewapende machten op locaties waar allerlei logistieke zaken in orde gemaakt moeten worden. Het belangrijkste zorgpunt is het zoeken naar alternatieve wegomleggingen met een goede begeleiding en vlot verloop voor het verkeer van en naar de JAP-Luchthaven. Dit meldt het commissariaat Para in een persbericht.
Het districtcommissariaat van Para, het Kabinet van de President en actoren van de verschillende gewapende machten zijn reeds gestart met de voorbereidingen van de ceremonie die aan Onafhankelijkheidsdag gehecht is. Er wordt op de werkkamer van Districtscommissaris Jerry Miranda flink gebrainstormd over de locaties van opstelling en startpunten van de Troepen, EHBO-posten en andere hulpdiensten, tribunes voor het publiek, persconferenties en voorlichtingcessies, etc.
De activiteiten worden op Onverwacht gehouden. Gasten uit het noorden (Indira Ghandiweg) zullen op Gongrijpbos (Meursweg) worden ontvangen en met pendelbussen worden getransporteerd naar het centrum. De activiteiten in het centrum beginnen in de middaguren met parachutespringen en eindigen voor middernacht.
Het opzetten van tenten, tribunes en andere logistiek materiaal zal reeds een week voor 25 november geschieden. Verkeerdeelnemers in dat gebied zullen van nu af aan continue worden voorgelicht hoe zich te gedragen rond die periode. Rondventers worden ten strengste verboden om verkoopstands op te stallen langs de hoofdwegen. Zij worden elders geaccommodeerd.

error: Kopiëren mag niet!