ICC/OHM divali CD-release

DSCF2998In verband met het Divalifeest hebben Stg. OHM en het Indian Cultural Centre een cd uitgegeven genaamd “Jyoti Kalash” op dinsdag 29 oktober 2013. In het ICC-gebouw aan de Mw. S. Howardstraat zijn de nummers door de ICC studenten onder leiding van de music teacher Devesh Chaturvedi live gezongen. De liederen symboliseren ook het licht en moeten ons allen verheffen tot betere individuen en tot een betere bijdrage in onze maatschappij. Ambassadrice van India, H.E. Shubashini Murugesan en de voorzitter van Organisatie Hindoe Media, drs. Radjen Baldew reikten de eerste exemplaren uit aan de Minister van Onderwijs Ir. Ashwin Adhin, de direkteur van Cultuur Stanley Sidoel en aan oud ambassaduer Kries
Baijnath.
Jyoti (licht, verlichting) die in de avonduren als vreugde en mooi wordt ervaren bij het zien daarvan, is inherent aan het gegeven dat de mens ongeacht ras of geloof, licht boven duisternis prefereert. Dit lichtjesfeest is een feest van de overwinning van het goede op het kwade en van het licht op de duisternis. De boodschap die dit lichtjesfeest uitstraalt is dan ook universeel en verdient nationale ondersteuning. Deze cd die opgenomen bij Royant Studios is verkijgbaar bij ICC, OHM voor de prijs van srd 20. ICC en OHM hopen hiemede wederom een succesvol project te hebben uitgevoerd na enige jaren gelden de cd “Ham Sab Surinámí Hain” te hebben uitgegeven.

error: Kopiëren mag niet!