Kampioen en semikampioen openen competitie WSO

De nieuwe competitie van de WSO zal dit jaar van start gaan op zaterdag 2 november. Dan komen om 15.00 uur in de openingswedstrijd tegen elkaar uit de ploegen van Sunny Point en FTN, respectievelijk de kampioen en semikampioen van vorig jaar. Dit is een nieuwigheid bij de WSO welke is aangenomen op de algemene ledenvergadering (alv) van 28 september. De aftrap van deze topper wordt verricht door MDG-Youth Ambassador Faisel Abdoelgafoer. Dit seizoen doen er 16 ploegen mee aan de competitie van de WSO. Na een algemene ronde gaan de top 8 ploegen over naar de finaleronde. De kampioen en semikampioen van de algemene ronde ontvangen een geldsbedrag. De punten van deze ronde tellen niet mee in de finaleronde. Maandag vond op een alv de loting plaats voor het nieuwe seizoen.
Programma Za. 02.11.13.:
15.00 uur Sunny Point – FTN
17.00 uur Lawa VIP – Real Kaja
19.00 uur Legacy – Tandu
Programma Zo. 03.11.13.:
11.00 uur Jaw Jaw – Young Rhytm
13.00 uur Pokigron – Tjapanda
15.00 uur Bermuda – Wanhatti
17.00 uur Pontbuiten – Inter Kaja

error: Kopiëren mag niet!