Jai Gandhi geeft voorsprong uit handen aan Feyenoord

Jai Gandhi heeft in de competitie van de Lelydorp Sportbond (LSB) een voorsprong uit handen gegeven aan Feyenoord. In de Eersteklasse wedstrijd stond Jai Gandhi na een half uur spelen met 2-0 voor door goals van Nawin Jiawan. Voor rust scoorde Gimion Kana echter de 2-1 voor Feyenoord. In de tweede helft liep Jai Gandhi uit naar een 3-1 voorsprong, wederom een goal gemaakt door Jiawan. Maar Feyenoord gaf niet op en zette door. Via Orpheo Omzichtig kwam ze op 3-2 en Sergio Arupa maakte in de 73ste minuut de 3-3. Met nog een minuut te spelen scoorde Omzichtig het winnend doelpunt voor Feyenoord. Flamingo stelde teleur door 0-0 gelijk te spelen tegen Seaboys.
In de Tweedeklasse won Bangun Muda met 2-1 van Tongkha. Francois Vinisie scoorde beide goals voor Bangun Muda, Silvian Kwadjani scoorde voor Tongkha. Utrecht verloor met 2-3 van Ras’75, na bij de rust voor te hebben gestaan met 2-1. Ray Lionaar en Furgel Morris scoorden voor Utrecht, Timothy Kasanwiradi, Hans Fernand en sergal Wonodrono voor Ras’75. Zaterdag speelden eveneens in de Tweedeklasse Tuinstad en Jong De Ster tegen elkaar. Jong De Ster won met 4-0. Good old Steven Sastrowitomo scoorde een hattrick binnen 21 minuten, Ryan Tjin A Sie scoorde de andere goal voor Jong De Ster. Rodan uit Paranam won met 2-0 van Curaboys. Darin Tomoidjojo scoorde beide goals van Rodan.