Jai-Hind opent nieuw seizoen met winst op JVV B

De ploeg van Jai-Hind is het nieuw seizoen van de Meerzorg Sportbond (MSB) begonnen met een overwinning. Op JVV B, overgenomen door The Brothers, werd met 2-1 gezegevierd. Bij rust stond Jai-Hind nog achter met 0-1. Voor JVV B scoorde Deepak Tapishpersad al heel vroeg in de wedstrijd. In de tweede helft maakte Jai-Hind gelijk via good old Henk Verveer, overgenomen van Deva Boys. Tenslotte bezorgde Melvin de Kom Jai-Hind de overwinning. Volgens Jai-Hind-voorzitter Edo Sewnarain zet zijn ploeg de indrukwekkende reeks van de Tweedeklasse (13 overwinningen oprij) voort in de Eersteklasse. Hij roept hierbij ook alle supporters op om de ploeg te ondersteunen. Een jaar geleden vertelde Sewnarain aan Dagblad Suriname dat hij Jai-Hind weer tot de club van weleer wil maken. “We willen die glorietijden terug, waarbij Jai-Hind in de SVB Eersteklasse speelde.’ In elk geval is zijn ploeg op de goede weg. Op de openingsdag speelde titelverdediger Tamansarie A tegen JVV A. Tamansarie won met 6-2.
Op zondag waren er ook wedstrijden in het MSB-stadion. Zo won Deva Boys’82 met 2-0 van Happy Boys, Nacional versloeg Phoenix met 3-2, terwijl Tamansarie B met 7-0 te sterk was voor Jong Tiger. In de Tweedeklasse won Inter Tornado met 2-1 van Mijn Geluk, terwijl Naw Jawaan met 4-0 te sterk was voor Jai Bharet.