Buurjongen ontkent seksueel misbruik jeugdige

De 28-jarige Ramesh V. wordt ervan verdacht in het jaar 2011 zijn buurmeisje van 14 jaar te hebben misbruikt. De zaak kwam aan het rollen toen een tante aangifte deed bij de politie. Daarna deed de moeder van het meisje ook aangifte. Advocaat Lygia Palmburg staat de verdachte juridisch bij. De verdachte werd in augustus dit jaar aangehouden. Dit feit zou 2 jaar geleden zijn gepleegd. Volgens de raadsvrouw ontkent haar cliënt dit strafbaar feit te hebben gepleegd. Kantonrechter Alida Johanns stelde deze zaak uit tot 11 november vanwege het late tijdstip. Twee getuigen waren opgeroepen, echter werden zij niet gehoord. Zij werden aangezegd om op de volgende zitting aanwezig te zijn. De verdachte blijft aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!