Ramjiawan houdt Ramdat Tewarie op remise

9 RamjiawanDe Rukhmania open laddercompetitie blijft ronde na ronde zeer spannend. Zo krijgt het publiek mooie en super spannende partijen te zien. Afgelopen zaterdagavond werd de 23ste ronde afgewerkt in het clubgebouw; hieraan namen 12 spelers deel. Op het eerste bord had koploper Vickey Ramdat Tewarie wederom Manish Ramjiawan als tegenstander. De wedstrijd begon aanvallend met dreigende zetten van beide kanten uit. Echter sloten beide spelers de stelling af waardoor binnendringen moeilijk was. Nadat de stelling ingesloten was besloten beide spelers de punten te delen. Alessandro Bronne was iets te enthousiast over een centrum voorsprong die Dewish Salik hem gaf. Bronne die de witte stukken aanvoerde, stootte maar raak met pionnen en kwam een paard achter te staan. Salik maakte korte metten met zijn tegenstander en haalde de volle winst binnen.
Na drieëntwintig ronden blijft Vickey Ramdat Tewarie in de top- klasse op de eerste plaats met 657 punten. Manish Ramjiawan bezet de 2e plaats met 431 punten. John Ramdat Tewarie die afgemeld had bezet nog altijd de derde plaats met 412 punten. Op de vierde plaats staat Cedric Prade met 345 punten.Calvin Tjong Tjin Joe die nu inactief is in de laddercompetitie blijft op de 5e plaats met 337 punten. In de Sub-Top klasse blijft Akshay Kalka de koploper met 311 punten. Robert Geurts bezet nog steeds de tweede plek met 297 punten. Alessandro Bronne zakte naar de derde plaats met 294 punten. Luciano van Kallen blijft stationair op de vierde plaats met 286 punten en de jonge Shiva Kalka staat op de vijfde plaats met 280 punten. Zaterdag aanstaande om 6:00u n.m. te Mulo Kerklaan wordt de 24e ronde van de laddercompetitie afgewerkt.

error: Kopiëren mag niet!