Jong Jivan Jotie haalt uit tegen Caravan 2010

De ploeg van Jong Jivan Jotie, dit seizoen overgenomen door SCV 2012, heeft haar eerste overwinning in de Eersteklasse competitie van de Livorno Sportorganisatie (LSO) binnen. Na haar eerste twee wedstrijden verloren te hebben, versloeg ze Caravan 2010 met 4-1. De ruststand was 2-1. Het was echter Caravan 2010 die op een 1-0 voorsprong kwam middels een afstandschot van Shilton Grootfaam in de 3de minuut. De gelijkmaker kwam in de 24ste minuut via de speler Miquel Hill. Vlak voor rust zette Ritesh Naigi Jong Jivan Jotie op een 2-1 voorsprong. In de tweede helft bouwde ze deze voorsprong uit. Melvin Adang en Hill bepaalden de eindstand op 4-1.
FC ADO haalde een historisch punt tegen Eendracht binnen. In de eerdere 10 ontmoetingen won Eendracht altijd. Zondag speelden ploegen 1-1 gelijk. Bij rust stond Eendracht voor met 1-0 door een goal van Orpheo Asinga uit een penalty in de 33ste minuut. FC ADO-verdediger Guno Darius maakte onnodig hands in het strafschopgebied. In de tweede helft (58ste minuut) kreeg middenvelder Rioas Francis van Eendracht zijn tweede gele kaart (rood). Het duurde echter tot de 86ste minuut voordat ADO de gelijkmaker kon binnenschieten via Marcelo Triesie. In de laatste minuut kreeg ADO de kans om de wedstrijd te winnen, maar een voorzet van Triesie werd niet goed genoeg geraakt door Renhjo Kanie, waardoor Eendracht-goalie Jubithana deze kon stoppen.
Vredenburgstar won de topper tegen SV Welgedacht C met 3-1. De ruststand was 1-0 door een goal van Iwan ‘Baiwa’ Ave. In de tweede helft (56ste minuut) bracht Raymill Bhagirath de stand op 2-0. Welgedacht C kwam even terug in de 58ste minuut door een goal van Sarvaino Pinas. In de 90ste minuut scoorde Ave zijn tweede doelpunt en bepaalde de eindstand op 3-1. Cruzeiro nam twee keer een voorsprong tegen BKV, beide keren maakte laatstgenoemde gelijk. In de eerste helft scoorde Ashantie Doekoe voor Cruzeiro, Gregory MacDonald maakte gelijk. Jonathan Day scoorde in de tweede helft voor Cruzeiro, Roberto Poeketi maakte gelijk. Eindstand 2-2. Rood kreeg Benoit Geddeman van Cruzeiro.
In de Tweedeklasse won Hindboys heel moeizaam van Jai Hanuman. Bij rust stond Jai Hanuman voor met 1-0, een doelpunt gescoord door Manojkoemar Ramdhin. In de tweede helft kregen Vishal Hathie (61ste minuut) en Kurenkoemar Mangar (70ste minuut) de rode kaarten bij Jai Hanuman. Hindboys kreeg hierna een penalty, maar mistte deze. Met 9-man holde Jai Hanuman achter de feiten. De druk werd te groot en via Bjorn Hahn kwam Hindboys op 1-1. Krishan Debipersad scoorde hierna de 1-2 voor Hindboys. Bij Jai Hanuman viel in de 85ste minuut de derde rode kaart voor Jitendra Oemrawsingh.

error: Kopiëren mag niet!