Titelverdediger Inter Moengotapoe en Leo Victor spelen gelijk

Furgill Lie-A-Kwie (17) van Leo Victor  probeert een actie te maken tegenover verdediger Naldo Kwassie van Inter Moengotapoe voor het doel van Obrendo Huiswoud (foto: Regillio Derby)
Furgill Lie-A-Kwie (17) van Leo Victor probeert een actie te maken tegenover verdediger Naldo Kwassie van Inter Moengotapoe voor het doel van Obrendo Huiswoud (foto: Regillio Derby)
De bal in de SVB Digicel Hoofdklasse competitie is vrijdagavond aan het rollen gebracht in het Dr. Ir. F. Essedstadion. Tegenover elkaar stonden niet de eerste de beste, Leo Victor en titelverdediger Inter Moengotapoe. De leeuwen eindigden vorig jaar op een goede derde plaats. Ze maakten vrijdag de jongens van clubeigenaar Ronnie Brunswijk het heel moeilijk, maar de overwinning konden ze niet pakken. Zelfs een penalty mistten de leeuwen. De titelverdediger kon ook geen drie punten meenemen richting Moengo. De wedstrijd eindigde zoals die begon, 0-0. Waar wel doelpunten vielen, was te Saramacca. Daar verloor de thuisclub SV Boskamp met 0-3 van WBC. Transvaal verloor met 1-3 van SNL.

error: Kopiëren mag niet!