Caravan-trainer Mohan: ‘Sterke voorbereiding werpt vruchten af’

4 CaravanTrainer Edmund ‘Mohan’ Ramkisoen van Caravan was niet verrast toen zijn ploeg zaterdag met 8-0 won van West United in haar eerste wedstrijd in de SVB Eersteklasse. ‘We hebben ons heel goed voorbereid. Een aantal oefenwedstrijden zijn daarbij afgewerkt. De vruchten van deze goede voorbereiding plukken we nu’, zegt Mohan aan Dagblad Suriname. Met ondersteuning van het bestuur verwacht hij dit seizoen goede prestaties neer te zetten. De volgende wedstrijd is tegen Tammenga. Tegen promovendus West United werd in het eigen Eddy Blackmanstadion een vrolijk schiettentje van gemaakt. Wendel Dors (2x), P. Komisie (3x), Graig Fonkel, Joel Schoon en Vahid Vinisie scoorden de goals van Caravan, de ploeg van de Verlengde Welgedacht C weg.
In de SVB Eersteklasse werden zaterdag nog een paar wedstrijden gespeeld. De uitslagen: Papatam – KD 1-2, ACoconut – Deva Boys 3-2 en Inter Rica – Boma Star 0-1.

error: Kopiëren mag niet!