Politie krijgt valse melding van gijzeling, bedreiging en zelfmoord

De politie kreeg gisteren een melding binnen, waarvan achteraf bleek dat het ging om loos alarm. Een man belde met de politie om door te geven dat zijn nichtje door haar man zou zijn gegijzeld. Verder werd medegedeeld dat de kidnapper zijn vrouw zou neerknallen als de politie ertussen zou komen en hij vervolgens de hand aan zichzelf zou slaan. De politie toog met haar speciale eenheden Faya Blo, Arrestatieteam en de surveillance van Wanica naar de betreffende plek. Op een bepaald moment waren veel politiemannen ter plekke aanwezig. Bij het echtpaar echter bleek er niets aan de hand te zijn.
Dagblad Suriname sprak met politie van gewest Wanica, inspecteur Dawood Ashruf. Hij geeft aan dat het echtpaar wel een woordenwisseling had. De politie-eenheden hebben voor alle zekerheid de woning doorzocht en er zijn geen vuurwapens aangetroffen. Bovendien verklaarde de vrouw dat zij zich helemaal niet bedreigd voelde. Zij wenste geen aangifte te doen tegen haar man. Dit geval deed zich voor aan de Vierkinderenweg.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!