Dance The Walls Down Ministries organiseert car wash

Dansschool Dance The Walls Down Ministries organiseert op zaterdag 26 oktober een carwash bij Mac Donalds aan de Keizerstraat. Dance The Walls Down Ministries is opgericht op 4 december 2004 met als doel de Christelijke dansers te ondersteunen in de ontwikkeling van hun danstalent en die te leren gebruiken ‘ter eer en glorie van God’. Cynthia Boetius – Draaibaar is de oprichtster van deze dansschool. De dansschool begon in 2004 met 35 leerlingen en is nu uitgegroeid tot een school met jaarlijks minimaal 100 leerlingen, verdeeld onder verschillende leeftijden en lesonderdelen. Aan de carwash die omstreeks 10.00 uur van start zal gaan, nemen ongeveer 15 dansers van de school deel. De opbrengsten zullen ingezet worden voor het grote ” Praise & Worship Feast of God” in het Anthony Nesty Sporthal. Een aantal van 1.000 dansers zal nationaal en internationaal de Heer groot maken in lofprijzing en aanbidding. Dit evenement staat op schema voor volgend jaar wanneer de dansschool haar 10-jarig bestaan zal vieren.

error: Kopiëren mag niet!