Indiase zanger Babul Supriyo naar Suriname

BABUL ConcertRa – Ni Entertainment brengt de bekende Bollywoodzanger Babul Supriyo voor 1 show naar Suriname, en wel op vrijdag 8 november aanstaande. Samen met Babul zal ook optreden de bekende Nederlandse zangeres Madhu Lalbahadoersing. Babul Supriyo heeft in de jaren ’90 en 2000 heel wat hits gescoord in Bollywood maar is de laatste jaren minder actief geweest in Mumbai. En toch heeft hij niet stil gezeten, want in haast elke Bengali film vanaf 2001 heeft Babul gezongen en zijn bijdrage geleverd. Onlangs is zijn prive-album ‘Khushaamdeed’ uitgebracht door Sony Records. Babul zal op 8 november hoofdzakelijk zijn eigen hitsongs presenteren. Daarnaast zal hij met veel plezier ingaan op het verzoek van de organisatie om ook heel wat prachtige Kishore Kumar en Kumar Sanu hits ten gehore te brengen. Hij zal samen met Madhu Lalbahadoersing een aantal prachtige duetsongs laten horen. Op deze avond zal het opkomende talent Arnold Malahe, Hindipop finalist van 2013, als gastzanger eveneens zijn zangkwaliteiten tonen. De muzikale begeleiding zal in handen zijn van de wel bekende en kundige Riaz Ahmadali met zijn Yaadgaar Orchestra. Daarbij zal hij ondersteund worden door 2 gastmuzikanten uit Nederland; het zijn Krishna Malhoe op de gitaar en Sunil Chitaroe op de saxofoon. Zij zullen met behulp van hun instrumenten en hun magische kwaliteiten de avond een speciale dimensie geven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: