Hoogstaande culinaire kunst Patrick Rechards op Men’s Cook-out

Hoogstaande culinaire kunst Patrick RechardsDe gerespecteerde Surinaamse kok uit Nederland, Patrick Rechards, zal als speciale gast deelnemen aan de vijftiende Men Cook-out van Quota International of Suriname op zaterdag 26 oktober 2013 op de Pier van Hotel Torarica. Zijn komst naar Suriname is gesponsord door Surinam Airways (SLM), die zijn tickets heeft bekostigd.
De jonge ondernemer van Surinaamse afkomst zal aanstaande zaterdag vanaf 13.00 uur ’s middags op de Pier van Torarica wederom tonen waarom hij een geadoreerde Surinaamse kok is in Nederland. Hij staat bekend als de kok die in Nederland met zijn culinaire kunst a la 2013, de historische smaak en aroma van de Surinaamse keuken promoot, vaak gegoten in een nieuwe garnering.
Patrick Rechards levert zaterdag aanstaande samen met ruim 250 andere koks vol gaarne een bijdrage aan de vijftiende jaarlijks terugkerende Men Cook-out fundraisingactiviteit van Quota International of Suriname op de Pier van Hotel Torarica. Hij bekostigt ook uit eigen zak de ingrediënten van zijn gerechten om zo zelf ook een bijdrage te leveren aan het realiseren van de gestelde sociale doelen van dit project.
In verband met de jubileumviering zal deze vijftiende Men Cook-out een feestelijk tintje krijgen, die ook dit jaar een geweldige hit belooft te worden. ‘Surinamers houden van lekker eten en het mooie van de Men Cook-out is dat het geld besteed wordt aan goede doelen’, zegt Patrick Rechards. Hij nodigt daarom ook u van harte uit om te komen smullen van de diverse heerlijke Surinaamse lekkernijen.

error: Kopiëren mag niet!