Taxichauffeur overvallen aan de Ringweg

Drie gewapende criminelen hebben gisteravond een taxichauffeur beroofd aan de Ringweg ter hoogte van een houtmarkt. Dagblad Suriname sprak met Inspecteur Humphrey Naarden van de Publiciteitsdienst. Hij bevestigt de roofoverval. Aan de krant geeft hij mee dat een van de daders gewapend was met een mes en de andere met een bijl. Zij hebben een onbekend geldbedrag van de chauffeur weggenomen. Verder deelt Naarden mee dat het slachtoffer een barstverwonding aan zijn hoofd heeft overgehouden. Hij is mishandeld door het drietal. De politie van Geyersvlijt is belast met het verdere onderzoek. Het is vooralsnog niet duidelijk of het slachtoffer vervoerd is naar de Spoedeisende Hulp. De daders zijn volgens verklaring van het slachtoffer in het bos verdwenen.

error: Kopiëren mag niet!