DNA-voorzitter Simons bezoekt president Ramotar van Guyana

DNA-voorzitter Jennifer Geerlings-Simons is samen men 11 parlementariërs voor een 3-daags werkbezoek in Guyana ingaande 24 oktober. Gisteren was er een ontmoeting met president Donald Ramotar van Guyana op zijn kabinet. Kabinetssecretaris Roger Luncheon, presidentieel adviseur Gail Teixeira en minister Carolyn Rodrigues-Birkett van Buza Guyana waren ook aanwezig. Simons verklaarde tegen de pers dat het bezoek gericht is op uitwisseling van ideeën met Guyanese counterparts. De parlementaire delegatie is in het buurland op uitnodiging van voorzitter Raphael Trotman van het Guyanese parlement. Trotmans voorganger, Ralph Ramkarran, had eerder al aangekondigd dat uit het bezoek een Guyana-Suriname Associatie moet voortvloeien, die moet bouwen aan een hechtere relatie tussen de twee parlementen. De Surinaamse delegatie heeft op de bezoeklijst ook nog de prime minister, enige ministers, de oppositieleider en de leider van de Alliance for Change (AFC), Khemraj Ramjattan.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: