Leerkracht mishandelt moeder leerling

Een leerkracht heeft gisteren de moeder van een leerling op het schoolterrein mishandeld. Volgens informatie blijkt dat de leerling thuis zou hebben verteld dat de juf in de klas beledigende uitlatingen deed aan het adres van de moeder van de leerling. De leerling zou alles op haar beurt aan de moeder hebben verteld. Gisteren is de moeder op de school geweest om de klassejuf hierover aan te spreken. Tijdens de bemiddeling zijn zaken uit de hand gelopen en de leerkracht heeft de moeder enkele slagen toegebracht. De moeder deed aangifte bij de politie van Uitvlugt. De politie heeft de leerkracht overgebracht naar het bureau. Na verhoord te zijn, is de leerkracht heengezonden. Het vermoeden bij de politie bestaat dat de twee vrouwen, te weten de leerkracht en de moeder van de scholier, slepende ruzie hebben. De leerkracht is na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!