Onderinspecteur de bak in wegens mishandeling echtgenote

De onderinspecteur van politie, R.B., is woensdag op verdenking van mishandeling en bedreiging in verzekering gesteld. De politiefunctionaris is te werk gesteld op de afdeling Kledingmagazijn van de politie. De levenspartner en een vriendin van de schoonzoon van de verdachte hebben aangifte gedaan ter zake bedreiging en mishandeling. De echtgenote van R.B. heeft bij OPZ verklaard dat de verdachte haar heeft mishandeld, terwijl de vriendin van de schoonzoon heeft verklaard dat de onderinspecteur bij haar aan huis is geweest en haar heeft bedreigd. Inspecteur Humphrey Naarden van de Voorlichtingsdienst bevestigt de aanhouding tegenover Dagblad Suriname. Hangende het verdere onderzoek blijft de onderinspecteur achter slot en grendel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!