Alphons Levens presenteert achtste boek

Het achtste boek van de Surinaamse schrijver en dichter Alphons Levens is onlangs verschenen. Het is een verhaalboek voor jong en oud. Een boek voor iedereen die goed kan lezen, dus niet voor een bepaalde leeftijdsgroep bestemd. De titel luidt: “Ik zal leren totdat ik moe ben.” Overigens worden al zijn boeken door zowel volwassenen als kinderen gelezen. Achterop dit boek lezen wij de volgende vier zinnen die dat auteur slechts over de inhoud kwijt wil: “Een Surinaams kind deed een uitspraak op de radio en televisie. Dit was de aanleiding tot het schrijven van dit boek. Tijdens het schrijven zei een ander Surinaams kind iets merkwaardigs in de media. Dit werd de titel van het boek.”
Van de hand van Alphons Levens zijn eerder vier poëziebundels en drie prozaboeken verschenen. In het jaar 2010 verzamelde Robby Parabirsing, meer bekend als Rappa, 41 spontane reacties op het gedicht. “Recreeren te Domburg”, dat Alphons Levens had gepubliceerd. Het werd het boek “41 spontane reacties op het gedicht “Recreeren te Domburg”. Samen met andere auteurs heeft Alphons Levens daarnaast nog drie verzameldicht- en verhaalbundels uitgegeven.
Het boek ligt behalve in alle gerenommeerde Surinaamse boekhandels, zoals gewoonlijk, ook in de Surinaamse en Nederlandse bibliotheken.

error: Kopiëren mag niet!