Dronken bestuurder zonder rijbewijs voor de rechter

De verdachte Geoffrey K. is op 9 september 2013 betrokken geweest bij een aanrijding met dodelijke afloop in het district Para. Hij moest zich gisteren verantwoorden voor kantonrechter Daniëlle Karamatali. Aan de verdachte wordt verweten dat hij zonder in het bezit te zijn van een rijbewijs deel heeft genomen aan het verkeer en dat hij bovendien ten tijde van de aanrijding onder invloed verkeerde van alcohol. Als gevolg van deze aanrijding kwam de persoon Giorgios Ansoe te overlijden.
Twee personenauto’s kwamen met elkaar in botsing bij mast nummer 8 aan de Afobakaweg. De aanrijding vond plaats omstreeks 04.30 uur. De brandweer moest aan te pas komen om de inzittenden te bevrijden. Volgens de dagvaarding heeft de verdachte onvoorzichtig en onoplettend gereden over de Afobakaweg. Ansoe is voor dit jaar als de 50ste verkeersdode genoteerd. Deze strafzaak vond gisteren geen verdere voortgang. Advocaat Himradj Matawlie staat de verdachte juridisch bij. De voortzetting van deze zaak is uitgesteld tot 28 november. De verdachte blijft in arrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!