Baila Ku Mi Dushi

Baila Ku Mi DushiDe Surinaamse artiesten John Clay en de groep BMR (Beat Master Records) zijn een samenwerking aangegaan welke heeft geresulteerd in een top Surinaamse muziekproductie met een Papiaments refrein geheten ” Baila Ku Mi Dushi”. Deze track die enige weken al op de verschillende radiozenders is gelanceerd is hard op weg de toppositie te bereiken. Het lied stond de afgelopen week bij verschillende radiostations al op de nummer 1 positie in hun hitlijsten. Bij het horen van deze track denkt men maar aan 1 woord – TROPISCH. ” Baila Ku Mi Dushi ” betekent niets anders dan ; Kom met me dansen schatje. De muziekvideo/clip van dit lied is reeds af en zal de komende dagen bij de verschillende televisiezenders te zien zijn. De clip zal ook ook YouTube te bekijken zijn voor niet ingezetenen en natuurlijk ook voor de mensen die niet in de gelegenheid zijn om gedurende de dag televisie te kijken.

error: Kopiëren mag niet!