The Dancing Vibration presenteert Just for Fun

The Dancing Vibration presenteert Just for FunDansstudio The Dancing Vibration verzorgt optredens op 23 en 24 november in theather Thalia. De zang-en dansvoorstelling heet Just for Fun. “Wij zijn elke dag heel druk bezig met ons werk en andere zaken, vandaar dat deze voorstelling is bedoeld om je helemaal te laten ontspannen”, zegt dansdocente Sieske Rama. Het is geen strak programma waarbij je echt moet zitten nadenken wat er werkelijk gebeurt op het podium. Het gaat gewoon om ontspanning. Sieske benadrukt wel dat het een gevarieerd programma moet blijven. Je hebt vaak genoeg ook bezoekers die specifiek van zang willen genieten. Wij werken met hele bekende zangers en muzikanten zoals Dew Sewgobind en Rishi Mallaha. Onze zang repertoire ziet er ook heel anders uit dan normaal. Rekha Mungra zal samen met haar dames ook een bijdrage leveren aan het geheel. Zo ook zal er een hiphopper aanwezig zijn. Fusions zullen niet ontbreken in onze voorstelling. Dansstudio The Dancing Vibration telt 30 leerlingen die op beide dagen op live muziek hun kunnen zullen tonen voor wat betreft Bharat Natyam, Latin, Hip Hop en Bollywood dans.

error: Kopiëren mag niet!