Controleur Staatsolie ingesloten wegens diefstal in werkverband

De 56-jarige R.J. is aangehouden wegens poging tot diefstal. Hij heeft getracht 13 stukken rondijzer van Staatsolie weg te nemen. Uit het politieonderzoek blijkt dat deze man de medewerkers van Staatsolie Tout Lui Faut moest controleren. Hij deed de routinecontrole van de medewerkers op het bedrijfsterrein. In zijn dienstwagen werd het rondijzer aangetroffen. Deze waren op de achterzitting van het voertuig geplaatst.
De dienstdoende security guard die het ijzer vond, rapporteerde aan zijn meerdere en de politie werd erbij gehaald. R.J. is de hoofdverantwoordelijke. Hij heeft intussen bekend bij de politie van Lelydorp, alwaar de zaak in onderzoek is. De verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan gekwalificeerde diefstal in werkverband. Inspecteur Primkoemar Isrie bevestigt de inverzekeringstelling van R.J. Hangende het verdere onderzoek blijft de ‘controleur’ achter slot en grendel.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!