Christelijke organisatie uit Indonesië bidt voor Suriname

Christelijke organisatie uit Indonesië bidt voor SurinameEen delegatie van de Jamaat Kristen Indonesia (JKI), een christelijke organisatie uit Jakarta, Indonesië trekt de wereld rond om voor alle landen te bidden en het evangelie van Jezus Christus te verkondigen. Nu is Suriname aan de beurt. Een vijf leden tellende groep is gisteren door minister Soewarto Moestadja van Binnenlandse Zaken (Biza) ontvangen.
De groep onder leiding van Harianto Listyawan, is maandag in Suriname gearriveerd en keert volgende week maandag terug naar Indonesië. De gemeente Dian van pastor Antoon Sisal begeleidt de gasten. JKI houdt zich bezig met het werk in bejaarden- en kindertehuizen. Tijdens hun verblijf hier hebben de afgevaardigden verschillende plaatsen bezocht.
Moestadja waardeerde de gebeden van de groep voor Suriname. Hij wees de gasten er ook op dat Suriname een plurale samenleving is met religieuze vrijheid voor een ieder. Aan het eind van het beleefdheidsbezoek overhandigde Listyawan een geschenk aan de bewindsman, meldt de voorlichting van Biza.

error: Kopiëren mag niet!