Verkeersongeval met 1 dode

De 23-jarige mede-inzittende Sergs Sabajo is gistermorgen omstreeks 11.45 uur na een verkeersongeval op de weg naar Apoera komen te overlijden. Gebleken is dat twee personenauto’s reden over voornoemde weg komende vanuit de richting van Zanderij gaande richting Apoera. Ter hoogte van de Mozeskreek kwam er een pick-up bestuurder als tegenligger met zeer hoge snelheid, waarbij een grote stofwolk ontstond. De bestuurder van het 1e voertuig zijn zicht werd hierdoor verblind, waardoor zijn voertuig in een kuil op het wegdek terecht kwam en vervolgens over de kop ging. Sabajo was hierdoor op slag dood. De bestuurder en nog een andere inzittende kwamen met de schrik vrij.
De bestuurder van het 2e voertuig reed met hoge snelheid om te gaan kijken wat er met de inzittenden van het 1e voertuig was gebeurd. Door de hoge snelheid verloor deze bestuurder de controle over de besturing van zijn voertuig, dat vervolgens over de kop ging en in de langs de weg lopende ravijn belandde. Dit voertuig werd door medewerkers van Green Heart Group met een “loader” uit de ravijn gehaald. Alle vier (4) inzittenden van deze auto, inclusief de chauffeur, kwamen met de schrik vrij.
De bestuurders van beide voertuigen verkeerden niet onder invloed van alcohol en zijn in het bezit van een geldig rijbewijs. Het ontzield lichaam van Sabajo is voor sectie in beslag genomen. De politie van Apoera is belast met deze zaak. De verkeersbaromter staat met dit geval op 57.

error: Kopiëren mag niet!