Drie Nederlanders met 8 kg cocaine in massala aangehouden

Het B.I.D van de politie heeft, op donderdag 17 oktober, drie verdachten aangehouden op de J.A. Pengel luchthaven. Het betreft in deze de 21-jarige James R. Hij is aangehouden omdat in zijn bezit drie pakken massala zijn aangetroffen, waarin cocaine verwerkt is. Deze drie pakken massala hebben een totaal gewicht van 3.040 gram.
De tweede verdachte is de 24-jarige Altagracia B. bij haar zijn ook drie pakken massala aangetroffen, waarin cocaine verwerkt is. Deze drie pakken massala hebben ook een bruto gewicht van 3.040 gram.
De derde verdachte is de 27-jarige Rinaldo M. In zijn bezit had hij ook twee pakken massala, waarin ook cocaine verwerkt is. Deze twee pakken massala hebben een bruto gewicht van 2.000 gram. Daarnaast had Rinaldo M. ook een fles stroop bij zich waarin vloeibare cocaine verwerkt is. De fles heeft een inhoudsvolume van 2.000 ml.
Deze verdachte drugskoeriers hebben allen de Nederlandse nationaliteit. Zij zijn hangende het onderzoek inverzekering gesteld en de pakken massala en de fles stroop zijn inbeslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!