Belfort beloont leden A-Team voor optreden bij roofoverval ‘L Hermitageweg

De leden van het Arrestatieteam, die in actie kwamen tijdens de beroving van Kashje’s Drankenpaleis aan de ‘L Hermitageweg, worden in de bloemetjes gezet door minister Edward Belfort. De leden mogen een restaurant kiezen waar ze willen dineren. Dit zei Belfort gisteren tijdens zijn toespraak bij een demonstratie van het Arrestatieteam, de Antiterreur Eenheid en de Faya Blo in het Politie Opleidingscentrum. Ook complimenteerde de minister het team namens de president.
Belfort vindt het nodig mensen die bijzondere prestaties neerzetten, te belonen. Niet alleen leden van het korps maar ook normale burgers moeten beloond worden, vindt hij. Op de vraag waarom de leden van het A-Team die hebben opgetreden bij de roofoverval aan de ‘L Hermitage een extra pluimpje krijgen terwijl ze normaal hun werk doen, zegt de minister dat het zijn bedoeling is de mannen te waarderen. ‘In het verleden was het er niet, maar nu wel.’
Ook heeft de minister tijdens zijn periode een Police Award Night geïntroduceerd. Eind dit jaar wordt het voor de tweede keer gehouden. Dit is heel goed ingeslagen binnen het Korps Politie Suriname. De bedoeling van zo een Police Award Night is om de politie te prikkelen meer te presteren, maar dit is ook een manier om hen te waarderen, zegt de bewindsman. Dit kan de dienstverlening aan de samenleving alleen kwalitatiever maker en de teamgeest binnen het korps omhoog trekken.

error: Kopiëren mag niet!