Kishan Crew start tweederonde Dharm Cup sterk

Indrukwekkend en sterk is het team van Kishan Crew de tweederonde van de Dharm Cup 2013 gestart. In haar eerste wedstrijd versloeg ze de torenhoge favoriet Inter 16A met 5-1. De ruststand was 1-1. Rodney Dalfour, Romano Holtuin (3x) en Ilunga Eduards scoorden voor Kishan Crew. Leandro Finisie redde de eer voor Inter 16A. Selection is ook een topfavoriet. Ze won met 4-2 van MM Impex, na een 2-2 ruststand. Alfredo Finkie (2x), Romeo Jomena en Jelany Djemesie scoorden voor Selection. Graig Fonkel en Quincy Pinas maakten de goals van MM Impex. Team Nivo Limited verloor met 1-3 van Team Wako, na een 1-1 ruststand. Romano Karmin, Effendy Karijopawiro en Miquel Soetoredjo scoorden voor Team Wako, Martin Ulrich voor Team Nivo Limited. TMG won met 2-0 van Extreme door goals van Dennis Doekoe (2x).
Zaterdag wordt de tweederonde voortgezet met 4 partijen. Om 19.00 uur Team Wako – Extreme, 20.00 uur Selection – Inter 16A, 21.00 uur Kishan Crew – MM Impex en om 22.00 uur TMG – Team Nivo Limited.

error: Kopiëren mag niet!