Bekercompetitie WSO naar finaleronde

Young Rhytm, Pontbuiten, FTN en Inter Kaja zijn de ploegen die zullen strijden om het bekerkampioenschap van de Wanica Sportorganisatie (WSO). Na de voorronde en kwartfinales, spelen deze ploegen zaterdagavond 19 oktober 2013 de halve finales. Op dezelfde avond wordt de finale gespeeld. Voor de finale is er een vriendschappelijke wedstrijd tussen Todie & Sons en s’ Lands Hospitaal onder leiding van directeur Bernhard Abia. De kampioen krijgt een set tenue en ook nog SRD 200. Verder zal ze de bond mogen vertegenwoordigen in de bekercompetitie van de SVB.
Op de eerste speeldag (13 oktober) werden de voorronde wedstrijden gespeeld. Pontbuiten won van Tjapanda na het trappen van penalty’s met 3-2. De wedstrijd was 1-1 geeindigd. Real Kaja won met 1-0 van Pokigron, Real Saite versloeg Tandu na penalty’s met 6-5. De wedstrijd eindigde 0-0. FTN won met 1-0 van Legacy, Young Rhytm versloeg eveneens met 1-0 de jongens van Jaw Jaw, terwijl ook Bermuda met 1-0 won van Sunny Point. Inter Kaja was met penalty’s met 5-4 te sterk voor Lawa VIP. De wedstrijd eindigde 0-0. Pokigron ging na loting als beste verliezer naar de kwartfinale.
In de kwartfinale verloor Real Kaja met 2-1 van Pontbuiten, Real Saite versloeg FTN met 5-0. De wedstrijden Young Rhytm – Bermuda en Inter Kaja – Pokigron eindigden 0-0. Na het trappen van penalty’s wonnen Young Rhytm (3-0) en Inter Kaja (5-4).

error: Kopiëren mag niet!