Santosh Raghoenandan en A.W. Brakke winnen parendrive

De Surinaamse Bridge Bond (SBB) hield maandag j.l. zijn reguliere open parendrive te DSB. Er deden zes paren aan de drive mee. De avond had een vlot verloop met vijf speelronden over 20 boards. Elk bridgepaar speelde tegen elkaar in deze 5 ronden van steeds vier spellen. Het koppel Santosh Raghoenandan / A.W. Brakke wist te winnen met een wedstrijdscore van 49 punten. Op de tweede plaats eindigde Mano Vasilda / Remie Wiratma met een score van 45 punten. Met 43 punten eindigde Imro Nibte / Jamila Idu op de derde plaats. De vierde plaats was voor het gelegenheidskoppel Harry Hermelijn / Ratan Kalka met een score van 37 punten. De top vijf werd afgesloten door het bridgepaar Rinia Lieuw A Soe / Herta Tjin A Kwie met een score van 34 punten.
Het volgend groot SBB bridgetoernament is de traditionele Srefidensidrive, welke wordt gehouden op zondag 17 november a.s. in het Lalla Rookh Complex. Er zal gespeeld worden in twee klassen: een klasse voor de gevorderden (A-klasse) en een klasse voor de beginners (B-klasse) bij voldoende animo hiervoor. Leden en cursisten betalen SRD 35 per persoon en overigen SRD 45 p.p., inclusief lunch. Inschrijving is mogelijk tot 15 november 2013 bij het secretariaat en het bestuur.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: