Adhin verlengt contract Kramp niet in opdracht van hogere hand

Andre Kramp, project manager van het Basic Education Emprovement Program (Beip), zegt aan Dagblad Suriname dat de minister zijn contract in opdracht van hogere hand niet heeft verlengd. Kramp zegt dat er in de media is verschenen dat het ministerie niet tevreden zou zijn met zijn prestaties. ‘Integendeel gaf de minister mij aan wel tevreden te zijn, maar dat hij de opdracht moest uitvoeren.’
Kramp zegt dat de boeken voor leerjaar 3 zijn ontwikkeld en geïmplementeerd na goedkeuring van het ministerie. Bij taal voor leerjaar 4 heeft Beip licentie opgekocht en aanpassingen gebracht in het boek. Het boek is helemaal aangepast aan de Surinaamse samenleving. Hij kan zich niet voorstellen dat het ministerie teruggrijpt naar boeken van 25 jaar geleden.
‘De voormalige directeur op het ministerie van onderwijs, Grace Malm-Lackin, stuurde een brief naar de IDB en gaf aan het contract te verbreken op 01 oktober 2013. Er staat ook in de brief aangegeven dat de minister graag ene R. Verwey als project manager wil hebben. De minister doet nu als of er een sollicitatieoproep gaande is en dat er veel belangstelling is voor de positie, terwijl de zinnen al gezet zijn op Verwey.’
Kramp zegt de komende maand zijn werk normaal te zullen doen. Zijn ontslag gaat 01 december in.

error: Kopiëren mag niet!