IGS tennistoernooi voor de deur

Het Inter-Guyanese Spelen (IGS) tennistoernooi is voor de deur. De voorbereidingen zijn reeds in volle gang en de geselecteerde spelers zijn er weer helemaal klaar voor om de titel te verdedigen. De bondstrainingen, onder leiding van Yannick Goede en Trevor Bendter, zijn vanaf 28 september van start gegaan en de laatste training is zaterdag 19 oktober 2013 op Oase. De derde editie van de Inter-Guyanese Spelen wordt van 24 tot 27 oktober in Frans-Guyana gehouden. Mogelijk wordt het volgend jaar in Guyana gehouden. In totaal zijn er zes categorieën namelijk de JU 12 en MU 12, JU 14 en MU 14 en JU18 en MU 18.
De volgende spelers zijn geselecteerd: Yigal Bergen en Bonni Manstra (JU18), Joshio Loor en Quinten Bang A Foe(JU14), Sergi Calor en Gian Mannes(JU12), Anouk Ma Ajong en Anviti Adhin(MU18), Tirza Calor en Mariah Issa (MU 14) en Jill Ma Ajong (MU12).

error: Kopiëren mag niet!